Inloggen | Registreren

Nieuws

Hieronder staan de meest recente gebeurtenissen.In de huid van Connie Francis

2018-01-28

Zaterdag 3 februari 2018 kruipt Tamara in de huid van Connie Francis en Patsy Cline bij exposion Rockets in PiusX gebouw te Volendam.

 Tamara Tol & Friends

2018-01-22

 

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft heb ik geprobeerd om de middag Tamara Tol & friends zo afwisselend mogelijk in te delen.

Mag ik jullie voorstellen:

-PREVIEW THEATERSHOW TAMARA "Hollandse vedettes van vroeger" met live band. De mooiste liedjes van o.a. Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Corry Brokken, Lenny Kuhr.
Tamara laat met deze theatertour een lang verwachte droom in vervulling gaan en laat hiermee een andere kant zien dan wat men van haar gewend is.

-DE PROPPIES, vernoemd naar de bijnaam van hun moeders. Nichten en neven die een gezamenlijke passie hebben met muziek en bekend zijn in Volendam door hun prachtige meerstemmige samenzang met live muzikanten. (Popmuziek)

-STEF EKKEL: De naam Stef Ekkel behoeft eigenlijk geen uitleg. Bekend in heel het land met hits als o.a: De Woonboot, Liever te dik in de kist.

-ALEX: bekent als DÉ feest artiest van Nederland met hits als: Een bosje rode rozen, Een festival van liefde. Alex is één van de meest geboekte zangers van Nederland en beloofd "Gegarandeerd feest!"👍

-JAMAN: Jaman heeft in de loop der jaren een grote schare fans opgebouwd in Nederland door zijn meeslepende en aanstekelijke liedjes die opvallen door de mooie arrangementen en zijn warme stemgeluid met hits als o.a: Spoken bestaan niet, Overal ter wereld, Je bent nog mooier dan mooi ( duet met Tamara Tol)

-JOHN KIRRIE: bekende veelgevraagde Volendamse zanger. Voormalig leadzanger van o.a. De Kirries en zanger van de titelsong van de Palingsoap Mijn Volendam. Met zijn repertoire van o.a. André Hazes zet hij iedere zaal op zijn kop.

-JOHN MOLENAAR: Bekende persoonlijkheid/ zanger in Volendam en leadzanger van de coverband J'nius. John laat ieders hart smelten

-MARC & JANINA: twee krachtige en geweldige stemmen bij elkaar die je versteld doen staan met hun vertolking van o.a. BZN. 

-TAMARA TOL: met haar feestmuziek met o.a: Kom, laat de glazen klinken, Als het nacht wordt, Ik ben gelukkig met jou, Laat deze nacht nog heel lang duren.

Zondagmiddag 24 juni aanvang 14:00uur in ST. Jozefvereniging te Volendam.
Entree 20,= euro incl. 2 consumpties en hapjes
Voor kaarten:
info@tamaratol.nl
of ST. Jozefvereniging Sint Jozefstraat 2 1131DX Volendam tel: 0299-363619

 Mooie dingen in het verschiet

2018-01-05

Er staan voor 2018 weer leuke dingen in de planning.😀
-Theatertour 
-De fandag 24 juni in ST. Jozefgebouw 
-Binnenkort weer een nieuwe single
-Volendamsmeezingfeest 
-Kerstalbum met De Proppies

Mooie dingen om naar uit te kijken! 

 Fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

2017-12-102018 mooi jaar voor Tamara

2017-12-07

2018 gaat een mooi jaar worden voor Tamara.

Er komen weer leuke dingen aan waar Tamara heel veel zin in heeft. Hou haar site,facebook en ander social media goed in de gaten. Meer info zal snel volgen.

 

 <<    < Vorige - Pagina 2 van 41 - Volgende >    >>

        

    Als de Zon Weer Schijnt - Single - Tamara Tol