Inloggen | Registreren

Nieuws

Hieronder staan de meest recente gebeurtenissen.Tamara Tol & friends 24 juni 2018

2018-06-06

Tamara Tol & Friends  

 

Zondagmiddag 24 juni 2018

 

Voor kaarten of meer informatie..

stuur een mail naar info@tamaratol.nl   o.v.v 24 juni

of koop je kaarten bij ST. Jozef vereniging Sint Jozefstraat 2 1131DX Volendam tel: 0299-363619

 

 Casanova is de titel van de nieuwe single van Tamara

2018-05-05

1 juni 2018 komt de nieuwe single van Tamara uit.

Zoals je van Tamara gewend bent is het weer een zeer aanstekelijk feestlied met een zomers tintje.

Voor de clip is Tamara met deze keer afgereisd naar de romantische Spaanse stad Valencia om de sfeer van het lied nog meer te benadrukken.

De titel van de single is: Casanova

De zomer hit van 2018!

 

 

 

 

 24 juni 2018 Volendamerdag

2018-04-12In de huid van Connie Francis

2018-01-28

Zaterdag 3 februari 2018 kruipt Tamara in de huid van Connie Francis en Patsy Cline bij exposion Rockets in PiusX gebouw te Volendam.

 Tamara Tol & Friends

2018-01-22

 

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft heb ik geprobeerd om de middag Tamara Tol & friends zo afwisselend mogelijk in te delen.

Mag ik jullie voorstellen:

-PREVIEW THEATERSHOW TAMARA "Hollandse vedettes van vroeger" met live band. De mooiste liedjes van o.a. Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Corry Brokken, Lenny Kuhr.
Tamara laat met deze theatertour een lang verwachte droom in vervulling gaan en laat hiermee een andere kant zien dan wat men van haar gewend is.

-DE PROPPIES, vernoemd naar de bijnaam van hun moeders. Nichten en neven die een gezamenlijke passie hebben met muziek en bekend zijn in Volendam door hun prachtige meerstemmige samenzang met live muzikanten. (Popmuziek)

-STEF EKKEL: De naam Stef Ekkel behoeft eigenlijk geen uitleg. Bekend in heel het land met hits als o.a: De Woonboot, Liever te dik in de kist.

-ALEX: bekent als DÉ feest artiest van Nederland met hits als: Een bosje rode rozen, Een festival van liefde. Alex is één van de meest geboekte zangers van Nederland en beloofd "Gegarandeerd feest!"👍

-JAMAN: Jaman heeft in de loop der jaren een grote schare fans opgebouwd in Nederland door zijn meeslepende en aanstekelijke liedjes die opvallen door de mooie arrangementen en zijn warme stemgeluid met hits als o.a: Spoken bestaan niet, Overal ter wereld, Je bent nog mooier dan mooi ( duet met Tamara Tol)

-JOHN KIRRIE: bekende veelgevraagde Volendamse zanger. Voormalig leadzanger van o.a. De Kirries en zanger van de titelsong van de Palingsoap Mijn Volendam. Met zijn repertoire van o.a. André Hazes zet hij iedere zaal op zijn kop.

-JOHN MOLENAAR: Bekende persoonlijkheid/ zanger in Volendam en leadzanger van de coverband J'nius. John laat ieders hart smelten

-MARC & JANINA: twee krachtige en geweldige stemmen bij elkaar die je versteld doen staan met hun vertolking van o.a. BZN. 

-TAMARA TOL: met haar feestmuziek met o.a: Kom, laat de glazen klinken, Als het nacht wordt, Ik ben gelukkig met jou, Laat deze nacht nog heel lang duren.

Zondagmiddag 24 juni aanvang 14:00uur in ST. Jozefvereniging te Volendam.
Entree 20,= euro incl. 2 consumpties en hapjes
Voor kaarten:
info@tamaratol.nl
of ST. Jozefvereniging Sint Jozefstraat 2 1131DX Volendam tel: 0299-363619

 Pagina 1 van 41 - Volgende >    >>

        

    Als de Zon Weer Schijnt - Single - Tamara Tol