Inloggen | Registreren

Gastenboek

Laat je een berichtje achter in mijn gastenboek?


Plaats uw bericht!

Uw Naam: 

Uw Bericht:wimschop

tamara is en blijf gewoon 1 vd leukste zangeresjes van volendam simpelzat
2018-03-22


Thom Sens

Dag Tamara, Jij zingt 3 februari een aantal nummers met The Explosion Rockets in Pius X. Dit staat echter niet op je agenda.....rnTot 3 februari, Thom
2018-01-21


Ingrid

Hoi Tamara,ook al heb ik het moeten missen,op 14 oktober was je na 12 minuten te zien in Hart voor muziek. http://www.omroepbrabant.nl/?epg/19954862/Hart+voor+Muziek.aspx
2017-10-15


Serge Schouten

Verslaafd aan Tamara.....rnrnElke ochtend onderweg naar mn werk even mee-zingen en \'s avonds nog even clips kijken op You-tube. Heerlijke muziek!!!
2017-10-10


MIchael (Dj Mickey)

Hoi Tamara,rn je single \"Ik Denk Dat Het Liefde Is \" is Klapper van de Week bij ons op Radio Flying Eagle.rnrnlieve groeten namens team Radio Flying Eagle rnMichael ( Dj Mickey)
2017-10-02


Ingrid

Hoi Tamara,rnik wens je alvast een fijn optreden toe in Rockanje.Ik ben ooit een keer in Rockanje geweest waar ik zelfs een leuke eetgelegenheid heb gevonden,Alperose Bar Tweede slag 7.
2017-08-26


radio allegro amsterdam

tammara bedankt dat je altijd mooie luiedjes uit brengt rnword regelmatig gedraaid op allegro
2017-07-13


Peter Frey

Liebe Tamara, auch in diesem Jahr moechte ich es nicht versaumen dir zu deinem Geburtstag meine herzlichsten Glueckwuensche zu senden und wuensche dir alles Gute, Gesundheit, Glueck und viel Erfolg. Viele liebe Gruesse auch an die ganze Familie sendet dir Peter.
2017-06-07


Ingrid

Hoi Tamara,rnHartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.In maart heb ik nog iets op youtube gezet van je optreden in Hart voor muziek. https://www.youtube.com/watch?v=6uI91O8amcw
2017-06-07


Ruurt Jan Hoobroeckx

Hallo mooie en hopelijk ook lieve Tamara voor mij als nieuwe fan van jou. Ik heb je op mijn tv gehoord bij de muziekzender Stingray Music die op mijn tv te ontvangen is via de Mediabox XL van Ziggo. Na het horen van jouw liedje, volgens mij was dat het liedje wat je nu zingt, Als ik kijk in je donkere ogen, dat ik net op mijn lijst op Spotify gezet heb omdat ik het een mooi en leuk lied vindt maar helaas heb ik niet de donkere ogen waarover je zingt in het lied maar groenblauwe ogen. Ik ben een donkerblonde man van 52 jaar, bijna 53 jaar die nu sinds het weekend er weer geschoren bij loopt na een tijdje een baard en snor gedragen te hebben. Ben benieuwd of je van behaarde mannen met een baard en snor houdt of van gladgeschoren mannen houd maar ik doe niets met je antwoord hoor omdat ik al een hele lieve vriendin heb die toevallig ook een naam heeft die eindigt op een a. Zij heet Miranda en heb in de afgelopen maanden ook een vrouwelijke singer-/songwriter leren kennen en daar Facebookvriendschap mee gekregen die Tamara Woestenburg heet en electropop en indieliedjes speelt en zingt.Mijn vriendin Miranda heeft aan mij gevraagd of ik voor een keertje mijn baard en snor wilde afscheren zodat ze het kan beoordelen of ze mij met baard en snor leuker en knapper vindt of zonder. Ben benieuwd naar haar antwoord en dat kan misschien pas over 3 weken op zondag 4 juni bij haar in Hoorn. Ik zou het heel leuk vinden voor het eerst in mijn leven jou eens live te zien en horen zingen en dan hoop ik dat het in de buurt is voor deze bebrilde man maar wil ook best wel reizen met het openbaar vervoer om een optreden van jou te kunnen bijwonen als ik daar ook een gaatje voor kan regelen of heb en het geld voor de reis en het eventueel dan kopen van een cd van je. Zou je dan graag eens willen ontmoeten na het optreden als je dat oke vindt en met je op de foto gezet willen worden of een selfie met je willen maken. De foto\'s van je optreden die ik dan maak zal ik dan proberen zsm naar je toe te sturen. Dan kan je misschien genieten van foto\'s van dat optreden en nog lekker nagenieten van je concert door de foto\'s misschien. Wens je verder veel succes met je liedjes zingen en verkopen en je cd\'s verkopen en als je ook dvd\'s verkoopt van je zingen en je liedjes wens ik je daar ook veel succes mee en zal kijken of het me ooit eens lukt een cd of meerdere cd\'s of cd-singles van je te kunnen kopen om te kunnen luisteren bij mij thuis of jou te kunnen zien zingen op eventueel een dvd. Ik woon zelf in Heemskerk en heb me ook net laten registreren op jouw site. Groetjes en veel liefs van je nieuwe fan Ruurt Jan. Misschien tot snel en dan tot ziens.
2017-05-17Pagina 1 van 98 - Volgende >    >>

        

    Als de Zon Weer Schijnt - Single - Tamara Tol